Stichting Alnilam observatory

Frank Vuijsters en ik Corne Hoogendoorn hebben sinds 10 september 2015  een stichting genaamd Alnilam observatory. Door het bouwen van meerdere observatoria in Schoonhoven of omstreken willen wij astronomie voor een groter publiek toegankelijker maken en willen wij amateurastronomie op een hoog niveau kunnen uitvoeren waaronder wetenschappelijk onderzoek.

 

 Artikel_kontakt.jpg

Het aantal geïnteresseerden neemt toe sinds de artikels in de krant. Ondanks het aantal reacties zijn we nog steeds opzoek naar mensen met onze zelfde passie. Mensen die energie willen steken in het opbouwen van ons idee. De bouw van de polyester observatoria verloopt goed maar erg langzaam, een helpende hand zou goed van pas komen.

Steun ons

Om onze stichting te laten groeien en onze ideen te laten verwezenlijken zoeken wij mensen en bedrijven die ons willen steunen. In de vorm van producten/ diensten of op financieel gebied. De stichting bestaat formeel sinds 10 september, is ingeschreven in KvK-register met nummer KVK 64099717 en heeft een Rabo rekeningnummer NL37RABO0306262339 tnv St. Alnilam Observatory.